Skip to content

Gebruiksaanwijzing

 

 Stap 1 - Voorbereiding

Zorg ervoor dat de oogleden schoon zijn en alle olie verwijderd is. Een primer zonder olie of oogschaduw kan aangebracht worden voordat de eyeliner aangebracht wordt.

Knip, indien nodig, de Magnetische Wimpers korter aan de uiteinden om deze aan de natuurlijke oogvorm te passen. 

Rol elke wimper één minuut lang rond een vinger. Dit helpt de wimper vorm te krijgen en voorkomt dat de uiteinden omhoog blijven steken. 

Breng indien gewenst mascara aan voordat de wimpers aangebracht worden. Daarmee krijgt u het beste resultaat.

  Stap 2 – Liner Aanbrengen

  Schud de Magnetic Eyeliner goed voor gebruik.

  Veeg overtollige eyeliner van de applicator af. Breng dan een laag magnetische eyeliner aan op de wimperlijn en laat het volledig drogen. Zorg ervoor dat een gelijkmatige laag wordt aangebracht waar de wimpers zullen zitten. Houd bij hangende oogleden de ogen gesloten tijdens het drogen.  

  Droogtest: Dep met een vinger op de wimperlijn om te testen of de eyeliner droog is. Als er eyeliner afkomt dan is het niet droog genoeg!

    

   Stap 3 – Wimpers Aanbrengen

   Breng de wimpers aan door te beginnen met de binnenste ooghoeken en vervolgens lichtjes langs de magnetische eyeliner te drukken. Knijp en druk de wimpers langs de wimperlijn om ze te fixeren. 

   Gebruik geen mascara op oliebasis op de valse wimpers. Wij raden ook aan om geen waterproof mascara of zware mascara te gebruiken, omdat dit de levensduur van de wimpers ernstig beïnvloed.

    1. Stap 4 - Verwijdering

     Maak de wimpers voorzichtig los vanaf de buitenste hoeken om deze te verwijderen. Gebruik de Magnetic Eyeliner Cleansing Oil en een wattenschijfje om de eyeliner van het ooglid te verwijderen. Rol een wattenstaafje langs het ooglid om resten van de eyeliner te verwijderen. 

     Maak na elk gebruik de magneten op de valse wimpers schoon met een olievrije cleanser en een wattenstaafje. Verwijder overtollige eyeliner van de magneten met een olievrije cleanser en een wattenstaafje. Plaats de wimpers terug in de verpakking om de vorm te behouden.

     Waarschuwing: Gebruik niet de Magnetic Eyeliner Cleansing Oil om de valse wimpers schoon te maken, dit kan de magneten aantasten.