Skip to content

TUTORIAL – MÁGNESES MŰSZEMPILLÁK & SZEMHÉJTUS

 

FONTOS: Mielőtt felkened a mágneses szemhéjtust, kérjük, bizonyosodj meg arról, hogy szemhéjad olajmentes, mivel ettől drasztikusan tartósabb lesz a szemhéjtus – Ha olajos a szemhéjad, kérjük, tisztítsd meg szemkörnyékedet és bizonyosodj meg arról, hogy az teljesen száraz.

A legjobb eredmény elérése érdekében, ne olaj-alapú szemhéj primer terméket használj. Alternatív megoldásként, púdert és szemhéjfestéket is használhatsz alapként.

NE használd a tisztítóolajat a mágneses műszempillák megtisztítására, mert attól szétesnek. A tisztítóolaj szigorúan csak a szemhéjra felvitt szemhéjtus eltávolítására alkalmas.

NE használj olaj-alapú szempillaspirált a műszempillákhoz.

Kérjük, teljesen távolítsd el a szemhéjtust és a műszempillákat, mielőtt MRI vizsgálaton veszel részt.

 

Instrukciók

 • Lépés – Előkészületek

  1. Győződj meg róla, hogy szemhéjad tiszta és olajmentes. A szemhéjtus felvitele előtt használj olajmentes primer-t vagy szemhéjfestéket.
  2. Szükség esetén, vágj le a Mágneses Műszempillák íves vonalából a külső szélétől, hogy azok illeszkedjenek szemed természetes alakjához.
  3. Finoman görgesd az ujjaid között a műszempillák íves vonalát 1 percig. Ezáltal természetesebb alakot vesznek fel, és elkerülheted a szélek felválását.
  4. Ha szeretnél szempillaspirált viselni, kérjük, hogy azt a műszempillák felhelyezése előtt kend fel! Ezzel a maximumot hozhatod ki belőlük.

   

 • Lépés – Szemhéjtus Felvitele

  1. Használat előtt jól rázd fel a Mágneses Szemhéjtust.
  2. Töröld le a felesleges mennyiséget az applikátorról. Ezután, kenj fel egy réteg mágneses szemhéjtust a szempillák vonalába, majd hagyd, hogy teljesen megszáradjon. Figyelj arra, hogy mindig egyenletes réteget vigyél fel arra a területre, ahová a műszempillákat illeszted majd. Csüngő szemhéj esetén csukd be a szemed a száradási folyamat alatt.
  3. Szárazsági teszt: Gyengéden tapogasd meg ujjbegyeddel a szempilla vonalát, hogy lásd, lejön-e a szemhéjtus. Ha igen, akkor még nem száradt meg kellőképp!

   

  1. Lépés – Műszempilla Felhelyezése
  2. Kezdd el a műszempillák felhelyezését a belső szemzugtól kezdve, majd finoman nyomkodd végig a szempilla vonalát a mágnesek rögzítéséhez. Igazíts rajtuk, ha szükséges. Csípd össze a tövükhöz közel, és nyomd a műszempillákat lefelé.
  3. Ne használj olaj-alapú szempillaspirált a műszempilláidon. Ezen kívül, vízálló vagy nehéz szempillaspirálok használatát sem javasoljuk, mivel azok jelentősen lerövidítik a műszempillák élettartamát.

   

 • Lépés – Eltávolítás
  1. Eltávolításkor, lassan kezdd el felszedni a műszempillát a külső szemzug felől. Használd a Mágneses Szemhéjtus Tisztítóolajat vattakoronggal, hogy finoman eltávolítsd a szemhéjtust a szemhéjaidról. Fültisztító pálcika segítségével letörölheted a szemhéjtus maradékát.
  2. Minden használat után tisztítsd meg műszempilláid mágneseit egy olajmentes arctisztítóval és fülpiszkálóval.
  3. Figyelmeztetés: Ne használd a Mágneses Szemhéjtus Tisztítóolajat a műszempillák megtisztításához, mivel az ronthatja a mágnesek hatékonyságát.